top of page

Sohbet Sitesi

Zamanın aşırı yüklü ağlarına bir alternatif olarak 1999 yılında başlatılan chatask.Com, 1.700 kişilik canlı bir söyleşi topluluğuna dönüşmüştür. IRC yani web Relay Chat, kelimelerinin baş harflerinin kısa yazılışıdır. 1988 yılında, Jarkko Oikarinen tarafınca ortaya çıkarılmış olup, ağlarının en iyi DOSTU - sohbet Odaları olarak kabul edildi. chatask.Com, kullanıcılara söylekişi - Chat - söyleşi Odaları - Chat Odaları - Chat sohbet - söyleşi Chat - gibi kanalları verip, Nicklerini aldırıp yeni kimliğine bürünme veya hastalık korkusu yaşamadan, çevrimiçi deneyimlerini yönetme hak ve kabiliyetini veren Chatask rumuz ve kanallarıda vererek parasız Sohbetin öncülüğünü yaptı. sohbet


chatask, kullananlarının her süre en iyilerine laik bulunduğunu düşündü, Bu ideoloji, desteğe gereksinim duyan söylekişi kullanıcılar için seneler süresince kapsamlı çevrimiçi ve çevrimdışı yardım sistemlerinin geliştirilmesine yol açmıştır. Çevrimdışı söyleşi yardımı için data@chatask.Com adresinden destek vermiştir. Çevrimiçi söyleşi ve Chat destek kanallarımız içinse #OperHelp kanalımızdan bilgili tecrübeli ve alanında en kaliteli personellerimizle, özel kullanıcılar topluluğuna hizmet etmek için özenle çalışmışlardır. IRC (web Relay Chat) eş zamanlı internet aktarmalı mIRC sistemidir. Metin, text tabanlı parasız söyleşi platform anlamlarına da gelir.


chatask 'in varlığı bir tek başkalarının temiz ve iyi niyetine bağlıdır. Her bir söyleşi sunucusuna güç sağlamak için kullanılan ekipman, kalite ve bant genişliği, Mobil sohbet topluluğuna bir hizmet olarak verilmiştir. chatask'in tüm deneyimli elemanları, yazılımcılar, destekları ve kodlayıcıları, kendilerine ve çevresine, kendilerine ve ailesinin yararına kendilerini adayan parasız söylekişi gönüllüleridir. chatask'in geleceği, gönüllülere ve parasız bizim mekan söyleşi topluluğunu desteklemek için her süre harekete geçen kullanıcıların tabanına bağlıdır.


MIRC hakkında bilgi vericek olursak, web Relay Chat kelimelerinin baş harflerinden oluşan bir kısaltma olup, dünya üzerindeki değişik kullanıcıların internete bağlı oldukları ve de aynı sunucuyu yada birbirine bağlı sunucuların birbirleri ile bildirişim kurmalarını elde eden bir ortamdır. IRC aracığılı ile dünya üzerinde herhangi birisi ile mevzuşabilmek, değişik odalarda söyleşi CHAT etmek, dosya alışverişi yapmak, hoşça vakit geçirmek mümkündür. IRC temel olarak incelendiğinde, bir sunucu, sunucuda parasız söyleşi eden kullanıcılardan doğar.


Son Yazılar

Hepsini Gör

Yılların Askı

Yılları aşkın biz süredir googledeki kullanıcılara hitap eden ve yoğun kitleye sahip olan bizimmekan sayfamızda özgürce ve engel olmaksızın takılıp günden güne yeni arkadaşlık ve dostluklar inşa edip

bottom of page